Enthuiny divácké zážitky - Srpen 2018

Zdravím, čtenáři a diváci,
nastalo září a já vám přináším shrnutí mých shlédnutích filmů. Když se za nimi tak ohlédnu, dá se říci, že tento měsíc jsem měla docela bohatý na rozmanité žánry a doufám, že to bude i tak nadále. V září bych si odvážila říci, že počet filmů bude stejně tak obsáhlý jako v srpnu.

Popravdě naleznete tu, jak filmy, co mě velmi bavily, tak i ty, které mne až tak moc neoslovily. Takže jestli máte zájem vidět a přečíst si mé krátké názory, tak směle do toho.


 
Hui Buh
Ani nevím pořádně, co k tomu říci. Určitě je to oddechový film a převážně bych řekla, že se dětem bude líbit. Je vcelku zajímavé, že ta zlá osoba, kterou se u nás film snaží evokovat, pro mne nebyla zlou. Celkově lze odhadnout, jakým směrem Hui Buh zakončí.

★★☆☆☆





 
Diktátor
Už delší dobu jsem měla v plánu se na to podívat, jen jsem na to stále zapomínala. Je to pěkná komedie, lépe řečeno parodie, u které jsem se zasmála a místy se i divila, protože jsem si přišla trochu trapně. Nad tou ztřeštěností jsem sem tam musela i zavrtět hlavou. Neměla jsem na to slov.

★★★☆☆





 
Avengers: Infinity War
Tak tohle dílko bylo opravdu něco. Hned od začátku mě chytlo a nepustilo, dokud nebyl konec. Za mne je to rozhodně netypický film ohledně Avengers. Ale stojí se na něj podívat. Při koukání jsem dokonce měla i husí kůži, což u mne indikuje, že je to opravdu skvělý film. Myslím, že nad Infinity War budu ještě dlouho přemýšlet. 

★★★★★




 
Bouřlivá cesta
Na toto jsem narazila jen díky jedné osobě a nebýt něj, tak bych toto v životě neviděla. Zprvu mi to připadalo fakt pěkný, že by to mohlo mít i pořádný děj. Jenže druhá půlka filma mi to vyvrátila a i přestávalo mne to tolik bavit. Nakonec ty závody byly docela zajímavé a mohu říci, že jsem se při dívání na tento film nenudila.

★★★☆☆




 
Bezva ženská na krku
Očekávala jsem, že zrovna tenhle film se mi nebude tolik líbit, že rovnou bude horší jak průměr. To se nakonec nestalo a já si jej pořádně užila. I když sem tam mi pár věcí nesedělo, neznám zatím nikoho, kdo by na vesnici nosil džíny. Či při sekání dříví měl na sobě bílé oblečení. No i tak jsem se bavila.

★★★★☆




 
Jurský svět
Řeknu vám, že bych fakt chtěla běhat v podpatkách jako hlavní hrdinka. To by bylo naprosto skvělé, protože bych takto celý čas netrávila jen v pohodlných botkách. Vrátím-li se k filmu, tak to bylo docela zajímavý. Jen závěrečný souboj se mi trochu pletl, protože jsem hůře poznala, že kdo je to ten hodný. No a zakončení daného souboje, tak jsem to i tak čekala, vůbec mě to nepřekvapilo. 

★★★☆☆



 
Bajkeři 
Film, co vás neohromí a popřípadě zkrátí i volnou večerní chvíli. Nelze od něj očekávat moc, spíše je zaměřen na oddech a na závislost teenagerů. Některé scénky mi tedy přišly i směšné, že tohle fakt může někdo říci. Věřím, že na tento film se znovu už nepodívám.

★★☆☆☆

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.