Enthuiny divácké zážitky - Listopad 2023

 Zdravím čtenáři,
v listopadu jsem toho moc nesledovala. Dva filmy a dva seriály. Nějak na sledování filmů nebyla chuť. I se to promítlo do knížek, kdy jsem jich také moc nečetla. Teď v prosinci toho asi také moc nebude, jelikož budu koukat na staré vánoční pohádky a filmy. 
 
 

ONEMANSHOW: The Movie
Na tohle jsem hlavně koukala jenom kvůli tomu, že se na to chtěl podívat muž. A jsem moc ráda, že jsem na to nešla do kina. Film mě nebavil a spíše jsem většinu toho strávila tím, že jsem dělala cokoli jiného, než koukala na film. 

☆☆☆☆☆







 
Insidious
Naštěstí jsem si pak spravila chuť díky Insidious. Pojetí ohledně cestování duše mě zaujalo. Sice chvílemi jsem nadávala na jednu postavu, ale rychle to uteklo. Věřím, že se určitě pustím i do dalších pokračování. 

★★★★☆








Seriály




 
Shingeki no Kyojin - The Final Season
Tolik let jsem čekala na to, až tato série bude hotová a pak jsem čekala na poslední díl. Jo, vyplatilo se to. Skvělá adaptace mangy, plné plotwistů, šokujících odhalení. Pro mě se jedná o jedno z nejlepších anime, co jsem viděla. Je mi jasné, že se na to podívám znovu. 

★★★★★






 
Loki - Season 2
Tahle druhá série mě dost zklamala. Na to, jak jsem se na ni těšila a Loki je můj oblíbenec, tak mě první díly fakt nebavily. Až jsem si připadala divně, že mě Loki nudí. Jediné, co za to stálo, byly poslední dva díly, které jsem si užila. Ale to nic nemění na tom, že jsem předchozí čtyři epizody trpěla nudou. Za mě naprostý průměr.

★★★☆☆

8 komentářů:

  1. Insidious je fajn, ale s dalšími díly trochu upadá kvalita, dost skáčou s tím, v kterém období se vůbec odehrávají, ale zatím jsem neviděla poslední. Jinak Loki mě bavil, i když je fakt, že díly uprostřed byly nastavované.

    OdpovědětVymazat
  2. Film od Kazmy mě naopak bavil. Je fascinující, co všechno skrýval a zároveň člověk pořádně neví, co je pravda 😁

    OdpovědětVymazat
  3. Insidious miluju je to luxusní 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  4. Insidious je podle mě super horor, ale další a další díly mi trochu dělají zmatek v časovém sledu událostí a trošku upadá kvalita. Ale stojím si za tím, že pořád je to jeden z těch lepších počinů.

    OdpovědětVymazat
  5. Na Lokiho se chystám, ale právě hodně čtu, že je to zklamání... tak se mi ani nechce :D

    OdpovědětVymazat
  6. Už na více místech jsem četla, že druhá řada Lokiho je zklamaní, ale i tak ji mám stále v plánu, uvidíme, kdy to vyjde :D

    OdpovědětVymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.