Informace o vývoji blogu


Můj první článek, věříte tomu? Popravdě, ani nevím, jak a kde mám pořádně začít. Zda tohle vůbec bude někdo číst, nebo to jen tak přeskočí a bude se soustředit na jiné články, které budou o úplně něčem jiném, než je tento. Možná se sem tam i objeví takovéto podobné vykecávající články, ale věřím, že jich tolik asi nebude. A ani nevím, zda vás budou bavit.

Teď bych vám asi měla říci, čeho se tento blog bude týkat, že? Jak z názvu vypovídá, bude se týkat knih. Mého nadšení do knih. Recenze, které o nich pak budu vytvářet, o tom jak se mi to četlo a líbilo. Myslím, že zprvu to bude velice zajímavé. Budu se snažit v recenzích zlepšovat tak, aby vás to hlavně bavilo a i mne, aby bavilo psaní recenze.



Hlavně si musím uspořádat myšlenky, jak to tu bude vypadat. Ano, představu už mám, ale teď jde o to, to pořádně doladit, vychytat mouchy a utvořit k své představě. Doufám, že se mi to tedy tak povede a budu moct být na sebe s tím velmi pyšná.

Myslím, že se můžete těšit na články týkajících se čtenářského kroužku, který naleznete na ČBDB. Jsem zde členkou a snažím se číst, všechny knihy, které se odhlasují. Zatím se mi to daří, ale teď se mi vyskytl menší problém v tom, že si někdo půjčil "Můru noční, předvánoční" a já si budu muset na ni počkat. No, nevadí. Snad to uteče rychle, asi bude lepší, abych si ji i zarezervovala a nikdo jiný mi ji před nosem nevyfoukl.

Dále se tu vyskytnou knihy, které čtu mimo rámec čtenářského kroužku. Soustředím se na všechny žánry, taky aby ne, když v knihovně toho moc není na výběr, a mohu tedy sem tam objevit něco, co bych obvykle nečetla, a co mne třeba i zaujme.

S tím se tedy loučím a mějte se blaze.
Enthu

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.