Enthuiny divácké zážitky - Listopad 2018

Zdravím čtenáři,
listopad jsem zprvu viděla velmi bledě. Odhadovala jsem, že uvidím za tento měsíc jen dva filmy, na kterých jsem byla v kině. Už jsem si z toho dělala srandičky, zda to má cenu sem vůbec přidávat, když tu budou jen chudáci dva filmy.

Jak ale vidíte, jaksi se těch filmů objevilo více. Převážně za to může konec listopadu, kdy jsem si dala trošku menší oddech od učení a pustila si film. Nejvíce mě ale mrzí Delirium, chtěla jsem se podívat na něco jiného. Všechno odpovídalo až na ten film. No, tak snad se příště trefím a uvidím to Delirium, které jsem opravdu chtěla.

Myslím, že pro příště se nebudu nijak děsit toho, že budu mít případně málo filmů. Koukám, že to pokaždé nějak doženu. Buď je naženu na začátku měsíce a zbytek měsíce se jim zase vyhýbám či naopak




Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Velmi jsem přemýšlela, zda na něj půjdu do kina. Jednička mne přece jen tolik neuchvátila, ale nakonec jsem si řekla, že za pokus to stojí a navíc se odreaguji od školy. A tedy příjemně mě to překvapilo. Rozhodně dvojka je lepší, tolik se nesoustředí na zvířata, ale tak či tak se v ní objeví noví tvorové. Jakožto jsem zvědavá, jak se celá tato série vyvrbí.

★★★★☆







Delirium
Šla jsem do toho s tím, že vím o co půjde. Jenže v pvrní půl hodině filmu jsem si uvědomila, že je to jaksi něco jiného, než mělo být. To si pište, trefila jsem se skoro se vším, jen ne obsahem. K mé smůle vyšel v tento rok další film s tímto názvem. A tedy u jedné scény má logika velmi utrpěla. Vůbec mi nedávalo smysl hrdinovo chování. No, dá se říci, že jsem to přetrpěla a nijak se nebála.

★☆☆☆☆



 
Ten, kdo tě miloval
Příjemná vánoční takřka komedie s detektivní zápletkou. Vyskytnou se v ní hlášky, které člověka dokáží pobavit. Rozhodně se hodí na den, kdy si chcete odpočinout a vypnout. Rozhodně nemějte velká očekávání, spíše je lepší, je mít při zemi a věřím, že se film zalíbí.  

★★★☆☆





 
Očista
Tak na toto mohu říci, že jsem s filmem dost spokojená. Dostala jsem to, co jsem očekávala a ještě něco navíc. S tímto tématem jsem se ještě nikde nesetkala, tak do bylo pro mne dosti originální. Dá se říci, že Očista je filmová série, takže vím, na co kouknu příště. Pokud máte chuť na thriller smíšený s hororem, určitě se na to podívejte.

★★★☆☆



San Andreas
Myslela jsem si, že zrovna tento film mám zhlédnutý. Přece jen jsem viděla hodně katastrofických filmů, když jsem byla mladší. Ale vypadá to, že mi tento unikl pozornosti. A tedy nevypadal vůbec špatně, dalo se na něj koukat. Ovšem jednalo se o průměrný film, ani nemohu říci na něm něco negativního či pozitivního. Prostě zlatá střední cesta.

★★★☆☆



 
Kouzelná orchidej
To je tak, když se máte učit, ale radši si zapnete televizi a podíváte se na něco, co vás zaujme na první pohled. Děj byl celkově předvídatelný, snadno jste uhodli, jak to s postavami skončí. Ale za to odreagování od učení to stálo. Navíc romantiky není nikdy dost a na tohle se dalo koukat. Nebylo to vůbec přeslazené, jak některé bývají.

★★★☆☆




6 komentářů:

  1. Na Zvířata jsem chtěla jít, ale nebylo s kým, tak snad někdy příště. Jinak další zmiňované kousky neznám, ale zaujal mě ten poslední. No, možná bych mohla více koukat i na film,y nejen seriály (většinou jako podklad) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky na ně nikoho neměla, tak jsem šla sama. :D
      To mám naprosto obráceně, radši dávám přednost filmům než seriálům. :D

      Vymazat
  2. Stihla jsi toho zkouknout hodně :) Já viděla San Andreas, katastroické filmy mám občas pro zpestření ráda :) A byla jsem v kině i na Fantastických zvířatech. První díl mě okouzlil tak napůl, dvojka byla ale taková rozpačitá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ně často narážím v televizi, a tedy málokdy se povede narazit fakt na povedený. A když už, tak stojí za to. :)

      Vymazat
  3. Z tveho vyberu jsem videla akorat San Andreas a musim souhlasit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že máme podobný názor na to. Celkově bych řekla, že najít pořádný a pěkný katastrofický film, je těžké.

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.