Enthuiny divácké zážitky - září 2022

Zdravím čtenáři,
za září jsem moc filmů neviděla, místo toho jsem se soustředila spíše na seriály. Hlavně teď v poslední době na Rod draka a She-Hulk a mezitím jsem koukala na resty, které jsem nedokoukala. Celkově na filmy jsem neměla moc štěstí, až na konci měsíce se na mě usmálo. 




Seveřan
Původně jsem si myslela, že se mi to bude líbit, jelikož trailer vypadal moc dobře. Bohužel jsem obdržela, úplně něco jiného, než jsem očekávala. Na rovinu, v příběhu jsem se ztratila a netušila jsem, co se to tam proboha děje. Hlavně, když se jednalo o jakési halucinace. Nakonec jsem film nedokoukala a vypnula, jelikož jsem si řekla, že za ten další čas strávený u filmu opravdu nestojí. 

☆☆☆☆☆




 
Thor: Láska jako hrom
Čekala jsem zase něco podobného, jako byl Ragnarok, který se mi velmi líbil. Ale tenhle díl Thora mě velmi zklamal. Přišlo mi, že film tlačil příliš na pilu, a tak to vedlo k situacím, které měly být vtipné, ale vůbec za to nestály. Příběh by to jinak byl pěkný, kdyby byl zahrán na vážnější tóninu. 

★★☆☆☆

 
 
 
 
 
 
 
Vyšehrad: Fylm
Na tenhle film jsem byla velmi zvědavá od chvíle, co jsem věděla, že bude. Viděla jsem seriál, který se mi velmi líbil, tak jsem měla velká očekávání. A teda byla splněna. Sice se ve filmu nebáli přitlačit na pilu, což zde nebylo na škodu, i když jsem místy z toho byla v šoku. Ale stálo to za to.

★★★★☆

 
 
 
 
 
 
 
DC liga supermazlíčků
Po delší době jsem se podívala na animák, o kterém jsem věděla, že se mi bude líbit a nemýlila jsem se. Jednalo se o superhrdinský film, který byl vtipný, a nechyběla mu vůbec akce a ani vážnější chvíle. Prostě pořádný animák, jaký má být.

★★★★★

 
 
 
 
 
Enola Holmesová
Už dlouho jsem tento film chtěla vidět, ale jaksi jsem se k němu nedokázala dostat. Ale nakonec jsem se šla na něj podívala a nebylo to vůbec špatné. Líbilo se mi to, bylo to plné akce i nečekaných překvapení. Hlavně ke konci jsem byla v šoku, ale ulevilo se mi to. Doporučuji.

★★★★☆

6 komentářů:

  1. Z výše zmíněných mě nepatrně láká jen Enola Holmes, u které si zatím nejsem zcela jistá, jestli se dívat nebo ne. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebyla vůbec špatná. Určitě za to kouknutí stojí. :)

      Vymazat
  2. Žádný z filmů jsem neviděla. Ale možná ta Enola by nemusela být špatná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za to. Já se teď chystám na druhý díl, co teď brzy vyjde. :)

      Vymazat
  3. z nového Thora jsem byla také zklamána :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti nedivím. Hrát to na vážnější tóninu, tak by to bylo lepší.

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.