Okouzlená Flora


Originální název: Un incantesimo per Flora
Autor:  Regina Bizzi
Rok vydání celosvětově: 2013
Nakladatelství: CooBoo
Série: Winx, 5. díl
Žánr: Dětské, Fantasy
Počet stran: 64 stran
Obsah:
Temný les je v ohrožení a Flora zjistila, že ho může zachránit pouze velká oběť. Naštěstí je v kouzelnické knihovně spousta knih se starými zaříkadly, která by mohla pomoct. Podaří se vílám Winx najít to pravé? Zafunguje univerzální kouzlo? Doba je těžká, ale láska zlomí každé utrpení…! 

~~~

Nacházím se zde s další knihou, která se opět týká Winx. Tentokráte jsme se ale zaměřili na Floru a její obětavost pro jakékoliv květiny. Přece jen ale některé oběti jsou příliš velké jako ta, která se vyskytne v této knize.

Ačkoli mám Floru docela ráda a přijde mi jako fajn holka. Zde mi bohužel moc nesedla a ani mě moc nebavila. Ale na jednu stranu musím brát v potaz, že se stará velmi o přírodu, květiny. A já ke květinám nemám takový vztah jako ona.

K ději mohu dodat to, že mi přišel dost slabý. Ale v rámci zachování dobra, přátelství a lásky, jež je velmi typické pro Winx, to muselo být zachováno. Takže na jednu stranu chápu, proč je zrovna takovýto děj.

Hodnotím to slabým počtem hvěz a na větší počet se opravdu nějak nezmůžu. Přímo mě to nechytilo tak, jak jsem si to představovala.

★★☆☆☆

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.