Vynález pro Tecnu


Originální název: Un'invenzione per Tecna  
Autor:  Regina Bizzi
Rok vydání celosvětově: 2013
Nakladatelství: CooBoo
Série: Winx, 6. díl
Žánr: Dětské, Fantasy
Počet stran: 64 stran
Obsah:
Tecna vynalezla naprosto úžasný stroj, ale jeho technologie se obrátí proti ní. A temné proroctví ji předpoví rozchod s jejím klukem Timmym. Dá se budoucnost nějak změnit? Nenechte si ujít další vílí dobrodružství!

~~~

Možná si teď říkáte, že co to čtu za knihy, vždyť jsem přece náctiletá holka. Měla bych číst jinačí knihy, ale já nemohu. Chtěla jsem si splnit svůj dětský sen, kdy jsem si chtěla přečíst knihy od winx a witch. A teď se mi to úspěšně plní a řeknu vám, že mám opravdu ohromnou radost.

Velmi kratičká knížečka, která je přečtena za pár minut. A jako na oddech je vhodná, písmenka jsou pomalu obrovská, takže se nemusíte soustředit na ty mrňavé blešky, které se tak často objevují.

A navíc k tomu máte i obrázky, takže opravdu pro děti jak vyšitá. Ještě ten příběh, který mi přišel takový roztomilý a kouzelný. A to musím přiznat, že Tecna zrovna nepatřila mezi mé oblíbenkyně.

Pro návrat do dětských let je opravdu vhodná. A případná znalost těchto víl nemusí být potřebná. Přece jen se s nimi trošku seznámíte a z textu i pomalu zjistíte, jaké mají schopnosti a co ovládají.

Obálku sem vám nedám, jelikož jsem nenašla jinou verzi.

★★★★☆

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.