Hranice nevinnosti


Originální název: Fallen Too Far
Autor:  Abbi Glines
Rok vydání celosvětově: 2012
Nakladatelství: Yoli
Série: Rosemary Beach, 1. díl
Žánr: Romantické, Young Adult
Počet stran: 256 stran
Obsah:
Poslední věc, o kterou by Blaire Wynnová stála, je nastěhovat se k nové rodině svého otce v Rosemary Beach na Floridě. On je ale jediný člověk, kterého po smrti matky může žádat o pomoc. Když dorazí do přímořského letoviska bohatých v otlučeném pick-upu a s pistolí pod sedačkou, je jí jasné, že sem jako dívka z malé alabamské farmy nikdy nezapadne. Ještě víc ji zklame, když zjistí, že její otec odjel do Paříže a zbyl tu na ni jen pomalu cizí kluk, Rush Finlay, a jeho bujaré večírky. Rush je cynický a povýšený syn známé rockové hvězdy. Je sice rozmazlený, ale taky nádherný...

~~~

Vybírala jsem si ji náhodně s tím, že by mohla být zajímavá a mě by se mohla líbit. Ovšem, když jsem kamarádce zmínila, co plánuji číst, zděsila se. Prý budu tou knihou přímo mučena, tak jsem tedy ještě byla zvědavější, zda to může být špatné.


Řeknu vám, že by ta kniha rozhodně potřebovala logiku, která při psaní někam utekla a nevrátila se. Doufám tedy, že se vrátila do 2. dílu. A co teprve to chování postav? Nemůžu věřit tomu, že by se někdo dokázal chovat tak, tak... divně. Přišel mi, že má rozdvojenou osobnost. V jednu chvíli se chovat mile a hned na to jinak? Tomu opravdu věřit nebudu.



Ta čistá mužská vůně je tak lákavá. Musím se k ní dostat blíž.

Žádná z hlavních postav mi nebyla sympatická. Zvláště jsem nesnesla Blaire a její blbost. Nic proti blondýnkám, taky jsem bloncka, ale ona naprosto skvěle představovala bloncku, která nemá nic v hlavě. A zvláště ta její či spíše jejich neopatrnost při jedné věci? Já ani nemám slov.

Snad jako jediná postava, která mi přišla docela sympatická, byla Bethy. I když její chování nebylo zprvu extra skvělé, ale nakonec se zlepšilo. Tato proměna mi připadala nejlepší. Jen škoda, že Bethy se tam moc nevyskytovala.

Shrnu-li to, tak na obdobné téma jsem četla jiné knihy a ty byly opravdu lepší a uvěřitelnější než tato. Avšak při čtení, kde opravdu nejsou žádné vtipné pasáže, jsem se dost bavila. Na odreagování moc není, protože jsem si místy říkala, že to snad není možné, a zda si znás dělá srandu.


Vybírání obálky jsem měla jednoduché. Většina mě nezaujala, či se mi nelíbila. Nakonec jsem našla slovinskou obálku, která vypadá jako naprostý opak předchozích obálek.

★☆☆☆☆

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.