Enthuiny divácké zážitky - Červen 2018




Kill Bill 2
Po delší době jsem konečně zhlédla i druhou část. Celkově mi příběh přišel o něco slabší, než byl v 1. části. Některé části mi přišly, že se trochu vlekly a konec už mě tolik nechytil, i přestože mě  v jedné chvíli i překvapil.

★★★☆☆






 
Hotel Transylvánie 2
Už je to delší doba, co jsem viděla jedničku a při hlédnutí traileru jsem si rozpomněla, že bych se mohla podívat na další díl. Celkově mi to rychle utíkalo, nic se ani nevleklo. Prostě rodinný film tak jak má být.

★★★☆☆





 
Já, kocour
Narazila jsem na něj v televizi a nakonec jsem se na to i dívala. Přestože jsem nestihla začátek, vůbec mi to nevadilo, protože jsem si ke konci filmu snadno domyslela, co se s ním stalo. Pro mě je to naprosto průměrný film, u kterého mi některé scény přišly slabší a snaha o vtip mi někdy přišla až příliš.

★★☆☆☆




 
Otevři oči
Bylo mi to doporučeno, že by se mi to mohlo líbit a dokonce se mi to i zprvu líbilo. Jenže postupem času mě to něčím, pravděpodobně bláznivou myslí Césara, odradilo. Možná, kdyby to bylo asi trošku jinak, asi by se mi to více líbilo. U tohoto filmu je pro mě hodnocení 2,5*

★★★☆☆




 
Živí mrtví
Tohle bylo něco. Už od první série mě to chytilo a velice mě to bavilo. Ale postupem času jsem zjistila, že některé série jsou o dost slabší. Většinou to platilo pro sudé, kdy jsem měla co dělat, abych to dokoukala. No, nakonec jsem ráda, stálo to za to. Teď si jen musím počkat na pokračování, u kterého se děsím, že tak povedený seriál ještě více zkazí.

★★★★☆





 
Tiché místo
Vybrala jsem si jej proto, že mě velmi zaujal trailer a říkala jsem si, že by to tedy mohlo být velmi zajímavé. Jenže postupem času se z toho objevil průměrný thriller, který dlouho v paměti nezůstane. Podobný film s těmito motivy jsem ještě neviděla, takže je pro mě i originální. 

★★★☆☆

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.