Enthuiny divácké zážitky - Únor 2019

Zdravím čtenáři,
jak tentokrát můžete vidět, únor se zdá být velmi chabým měsícem na sledování. Ale ono to hlavně dělá, že jsem se převážně pustila do jednoho seriálu, který jsem prostě musela dokoukat, což se mi i podařilo.

Navíc se dá říci, že tento měsíc jsem vůbec neměla chuť na hrané filmy. Místo toho jsem si chtěla užívat krásnou grafiku, což mohu říci, že se mi dost povedlo. Hlavně Zahrada slov je v tomto případě naprosto skvělá. No a jedinou výjimkou je A Very Potter Senior Year, který byl jediným hraným filmem, který jsem v únoru viděla.



Zahrada slov
Tak tenhle film by bylo skvělé sledovat ve chvíli, kdy venku prší. K němu by se to skvěle hodilo. Jsem ráda, že jsem se na něj konečně podívala. Už jej znám delší dobu, hlavně díky jeho nádherným animacím deště. Příběh je docela pěkný a je možné, že po něm bude cítit menší melancholii.

★★★☆☆









A Very Potter Senior Year
Jsem opravdu ráda, že jsem se konečně dostala k zakončení trilogie a mohu říci jen, že to bylo úžasné. Zprvu bylo hůře slyšet Darrena Crisse, jelikož se mu rozbil mikrofon, ale brzy se na to dalo zvyknout. Herci mají u sebe text, čehož si brzy přestanete všímat a užíváte si děj. Ginny byla naprosto skvěle zahraná a ten konec? Tak ten byl dokonalý.

★★★★★







 
Kuroko no Basket
Tohle byl tak naprosto úžasný seriál, který jsem zvládla shlédnout na posezení. Pokud vás zaujme hned na poprvé, tak prostě se nelze od toho odpoutat a fandíte hlavním hrdinům, aby vyhráli. Samozřejmě najdou se i jiní hráči, kterým to přejete ještě více. Což postupem času se objeví dovednosti, které se vám trochu zdají přitažené za vlasy, ale ty se objeví až ke konci.

★★★★☆







 
Kuroko no Basket: Last Game
Co bych to byla za osobu, kdybych se hned nepodívala i na film, když mě seriál bavil? Jakožto zápletka je velmi jednoduchá s jasným koncem. Celkově film vznikl pro to, aby se divák mohl pokochat, jak spolu opět hraje Zázračná generace + Kagami. A teda splnilo to svůj účel, jakožto jsem víceméně spokojená.

★★★★☆

8 komentářů:

  1. Moc pěkné tipy an zajímavé filmy :) Neviděla jsem ani jeden, filmy ted moc nestíhám,což mě mrzí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejsi jediná, kdo moc nestíhá. Též si tak připadám, že nestíhám. :)

      Vymazat
  2. Tak si říkám, že bych se konečně měla pustit do těch HP muzikálů, jsem fakt děsný prokra... však víš (ani dopsat se mi to nechce :D. Kdy že jsme se bavily, že se na to koukneme? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys mohla. :D Jakožto jsme se dohodly na tom, že bychom je měly stihnout do konce tohoto roku. :D

      Vymazat
  3. Záhrada slov vyzerá veľmi zaujímavo :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za zhlédnutí, navíc není moc dlouhá. :)

      Vymazat
  4. Kuroko no basket znám, mám to už tak tisíce let na seznamu anime, na která se chci podívat, ale stále jsem s tím nehnula. Ale když teď doma ležím s angínou... třeba se k tomu nějaký den dostanu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ano. Jestli se ti to bude líbit hned od začátku, tak zaručuji, že existuje určitá pravděpodobnost, kdy to budeš chtít zhlédnout najednou. :D

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.