Knižní Čas - Září 2021

Zdravím čtenáři,
tak jsem tu opět s Knižním časem a tentokrát jsem jej lehce poupravila. Místo kolonek Nejlepší hrdina a Nejlepší hrdinka jsem je nahradila kolonkami Nejlepší manga a Nejméně oblíbená manga. Přece jen, čtu hodně mang a takhle by bylo fajn je oddělit, aby se nemusely objevovat v Nejlepší knize.
 
 
 



Nejlepší kniha
Noci běsů - Kateřina Šardická
Tušila jsem, že se mi kniha bude líbit, a to se také stalo. Už od samotného začátku mě velice chytila a potřebovala jsem vědět, jak to dopadne dál. I když se dá říci, že konec je lehce otevřený, tak to za to stojí.






Nejméně oblíbená kniha
Ze zápisníku námořníka - Kateřina Doležalová
Kniha mi bohužel nesedla svým humorem. Na mě byl až příliš přehnaný a místo, abych se u toho zasmála, tak jsem lehce trpěla. 







Největší překvapení
Navždycky - Nofreeusernames
Upřímně, čekala jsem to strašné. Ale nakonec to byla docela milá kniha, u které jsem si i odpočinula. Sem tam hlavní hrdinka byla na zabití, ale bylo to pěkné čtení. Upřímně, nelituji toho, že jsem tuto knihu vyzkoušela.






Nejlepší manga
Spy x Family 1 - Tatsuya Endo
Nevím, co jsem čekala, ale tohle fakt ne. Pěkně vytvořená rodinka, kdy každý má své tajemství a navzájem se pro to tajemství všichni potřebují. Hodně mě manga chytila a už teď se těším na další díl, jak to bude pokračovat.
 
 
 
 
 
 
Nejméně oblíbená manga 
Red a Blue 5 - Hidenori Kusaka
Nevím čím to, ale tahle série mi od začátku nesedla, ale i tak se jí snažím dávat šanci, jelikož některé díly za to opravdu stojí. Ale jiné mi přijdou zase příliš slabé. Tenhle byl takový průměr, ale i tak z mang, co jsem přečetla byl nejslabší.






Nejlepší obálka
Orange 6 - Ichigo Takano
A je tu zas tato série v nejlepší obálce. Co si budeme, mají prostě své kouzlo a já se na ně mohu stále znovu a znovu dívat. 
 






Poslední rozečtená kniha 
Kroniky prachu - Lin Rina
Tak nakonec jsem zkusila Kroniky prachu a je to naprosto skvělé. Baví mě to, ten příběh a hlavně, jak se to odehrává v knihovně v 19. století. Škoda, že jsem po knize nešáhla dřív, jaksi mě od ní odradil veškerý ten humbuk.

8 komentářů:

  1. na knihu Noci běsů se chystám, stejně tak i na její předchozí knihu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš na co těšít. Její knihy jsou moc dobré. :)

      Vymazat
  2. Knihy neznám, ale Kroniky prachu mám také doma a chystám se na ně kolem Vánoc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, co na ně budeš říkat :)

      Vymazat
  3. Koukala jsem, o čem je knížka Noci běsů, a velmi mě zaujala, musím se na ni zeptat v knihovně :) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Navždycky jsem četla a byl to takový průměr. Noci běsů mě hodně lákají. :) Koukám, že teď ty mangy hodně vyhledáváš. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To spíše tak, že neustále vychází. :D Za měsíc jich je vždycky hodně :D

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.