Enthuiny divácké zážitky - Červen 2019

Zdravím čtenáři,
tak za červen u mne převážně vládlo dokoukávání seriálů či rozjetí nového seriálu a následné zhlédnutí. Takže jsem víceméně spokojená, že se mi s nimi tak dařilo. Hlavně s Kingdeom, u něj jsem si myslela, že jej snad nedokoukám.
Ohledně filmů jsem jich viděla ještě pár, ale jelikož se jedná již o několikáté zhlédnutí, tak nemám tendenci přidávat svůj názor. Přijde mi, že je lepší dát názor na první zhlédnutí. Též to tak máte?


 
Love Buzz
To je tak, když si brouzdáte po Youtube a naleznete pěkný web film a k tomu ještě lepší kanál s web seriály. Love Buzz je skvěle vymyšlený film, u kterého budete fandit hlavní hrdince a jejímu synovi z budoucnosti, aby se dala dohromady se svým budoucím manželem. Jen ten konec se zprvu může zdát skvělý, jenže si pak vzpomenete na ještě další věc a už vám přijde takový hořkosladký.

★★★★☆





 
Bird Box
Tento film byl přímo skvělý. Pěkně zakomponované prolínání dvou časových linek, přičemž jejich prolínání vůbec nerušilo diváka. Velkým plusem je, že nevidíte, o jakou potvoru se jedná, díky tomu to může vzbuzovat strach. K tomu film ubíhá svižně a nevyskytují se zde chvíle, kdy byste se nudili, takže vám díky tomu velmi rychle uteče.

★★★★★




 
Syn temnoty
Tento film mě zaujal hlavně díky traileru a od  té chvíle jsem se na něj těšila. A musím říci, že mě dost bavil. Rozhodně některé scény byly dost zajímavé a jen jsem zírala. Taky, co čekat od hororu, že? Jedná se tedy převážně o průměrný horor, u kterého se může stát, že se nebudete bát. Ale i tak za to zhlédnutí stál.

★★★☆☆




Seriály

 
Kingdeom
Chvíli mi trvalo, než jsem tento seriál dokoukala. A to měl pouze 6 epizod, ale i tak mi to trvalo dlouho, ani nevím, kdy jsem koukala na první epizodu. Předem informuji, že tento seriál zdaleka není ukončen a navíc první série má tak nedokončený konec, že vás prostě zajímá, co se bude dít dál. Co se mi zde fakt hodně líbilo, bylo, že zombie byly uchopeny jinak, než jsou nám převážně známy.

★★★★☆





 
Seventeen
Mini web seriál, kde si hlavní postavy vypráví navzájem o tom, co se dělo v jejich 17 letech. Jedná se o další prolínání dvou časových linek. A menším bonusem je, že stejnou situaci můžete vidět i z obou pohledů. Jedná se hlavně o takový poklidný a pěkný seriál, který zvládnete na posezení, jelikož má na epizodu přibližně pět minut.

★★★★☆






 
Yellow
Mám zde opět další krátký seriál, tentokrát měl osm minut na epizodu. Když to vezmu, je podobný Seventeen, jelikož se zde řeší mezilidské vztahy. Rozdílem je, že se zde jedná o kapelu, která to chce dosáhnout daleko. Též se zde můžete těšit na romantickou linku. Já osobně jsem s ní trochu nespokojená, protože bych to viděla jinak, ale už předem se dalo očekávat, jak to skončí.

★★★☆☆





 
Černobyl
Od chvíle, co jsem se dozvěděla o tomto seriálu, hned jsem ho chtěla vidět. A jelikož v televizi nic nedávali, tak jsem jej navrhla i mamce a pomalu jsme ho na jedno posezení zhlédli. Musím říci, že byl tedy skvěle vymyšlený a některé scény přímo mrazily. Hlavně ten jeden se zvířaty mě dostal.

★★★★★




 
 
MOST!
K tomuhle bych asi sama od sebe vůbec nedostala. Nakonec jsem se na něj podívala díky jedné osobě. Popravdě, nebylo to vůbec špatné a dost mě to i bavilo. Opravdu milé překvapení, vůbec jsem nečekala, že mě to chytne.

★★★★☆

18 komentářů:

  1. Tak z tvého výběru jsem neviděla nic. :) O Černobylu jsem hodně přemášlela, protože mě informace o něm vždycky hodně zajímaly, ale nevím, jestli na to vidět vše na vlastní oči mám sílu a žaludek... Zatím jsem ve fázi psychické přípravy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli máš slabý žaludek, tak to bude pro tebe těžké. Protože sem tam to byla opravdu síla.

      Vymazat
  2. Páni, tolik seriálů... a já osobně neznám žádný :o

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, já sama jsem se divila, že jsem jich tolik dala za měsíc. Já jsem ráda, když dokoukám alespoň jeden za x měsíců. :D

      Vymazat
  3. Bird Box mě také bavil a Černobyl byl moc dobře natočen, ovšem emočně jsem čekala více a nejvíce mě mrazilo právě u čtvrtého dílu se psy.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej. Ti psi mě dostali ze všeho nejvíc z celého Černobylu. Na to jsem opravdu neměla slov.

      Vymazat
  4. Vsichni ted blazni po Cernobylu, ale me to uprimne vubec nelaka... A Bird Box je moznost, ale docela se bojim do toho pustit :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli moc nemusíš hororová umírání, tak si nejsem jistá, zda by se ti to líbilo. Co si tak vybavuji, tak lekačky tam ani nebyly, spíše to bylo dáno na strach z neznáma. :)

      Vymazat
  5. Bird Box a Černobyl, ty jsem viděla a docela nadšení, hej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě též naprostá spokojenost. :D Po dlouhé době něco, co se mi fakt líbilo.

      Vymazat
  6. Ach ano, Bird box a Černobyl si mě taky získal! ♥ Zbytek jsem zatím neviděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, hlavně pro mě konečně něco, co se mi fakt hodně líbilo. :D

      Vymazat
  7. Bird Box se mi také hodně líbbil! :)
    A těší mě, že tě bavil i Syn temnoty. Zatím jsem film neviděla, ale rozhodně se na něj chci v blízké době podívat.
    Chernobyl byla naprostá dokonalost. Hodně autentické. Povedlo se jim to skvěle natočit a ukázat nám, jak celá ta katastrofa začala a probíhala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že k Synovi temnoty bude potřeba, abys neměla vysoká očekávání a jinak si ho dost užiješ. :)
      Přesně tak, skvěle se jim to povedlo natočit a hlavně přiblížit, jak to probíhalo. Za mě naprostá spokojenost. :)

      Vymazat
  8. Bird Box bol skvelý!♥ Ktovie, aká je knižná predloha, no film som si vážne užila...
    Ach, ten Černobyl...každý ho už videl, dokonca aj moja mama so sestrou a bratom, len ja nie :D Samozrejme to musím napraviť, som naň fakt zvedavá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě též zajímala ta knižní předloha, ale film byl fakt skvělý. :3
      To jsem zvědavá, co pak budeš říkat na Černobyl. :)

      Vymazat
  9. Z Chernobylu mi jde mráz po zádech ještě teď. Neskutečně silný “zážitek”...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, na tento seriál určitě nezapomenu.

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.