Enthuiny divácké zážitky - Červenec 2019

Zdravím čtenáři,
po delší odmlce, kterou jsem strávila s blízkými osobami, a udělala si tak volno, se opět vracím k blogu. Tentokrát se může zdát, že jsem viděla o dost méně filmů, což pravdou je opak. Hlavně to, že jsem udělala souhrnný názor na Resident Evil.
Co tak koukám, tak v červnu jsem měla filmy spíše laděné do strašidelného rázu. Ale teda, byla jsem s nimi spokojená a nemohu si na to stěžovat.


 
Resident Evil (2002 - 2016)
Jedná se o souhrnný názor. Přece jen bych měla u všech hraných filmů stejný názor.
Už delší dobu jsem se chtěla podívat na všechny filmy Resident Evil a v červnu se mi to splnilo, dokonce až tak, že jsem shlédla všechny. Celkově mi přišel hodně průměrný a s postupem času a dalších filmů začínal být přehnaný a též hodně matoucí. Ale i tak se na to dalo koukat a člověka to zabavilo. Jen Apokalypsa byla hodně slabá, tolik mě nechytila a má za mě pouze 2*. Řeknu vám, že pomalu si z toho už moc nepamatuji.

★★★☆☆





 
Kořist
Pro mě docela povedený horor, kdy jsem prostě byla napjatá a hlavně byla zvědavá, jak to dopadne. Předem vám říkám, že jsou zde úžasné lekačky a u všech jsem se úspěšně lekla. Příběh je velmi jednoduchý, takže nad ním nemusíte přemýšlet a jen vás zajímá, jak to všechno dopadne. Hlavně, jak na tom bude fenka Sugar. Za mě spokojenost.

★★★☆☆





 
Hačikó - příběh psa
Jakmile bylo zjištěno, že jsem tento film neviděla, proběhla okamžitá náprava a to v podobě sledování filmu. Příběh jsem tak trochu znala a tušila jsem, do čeho jdu. Byl to naprosto kouzelný příběh, který vám hodně rychle utekl, a který vás dokázal dojmout. Proto radši u sebe mějte balení kapesníčků, protože věřím, že se hodí.

★★★★☆





Spletenec
Po tomto filmu už jsem pokukovala delší dobu, co jsem zahlédla ukázku. Nakonec jsem se k němu dostala a mohu říci, že to bylo docela zajímavé. Popravdě, nikdo mi nešel na nervy. Jen jsem se sem tam pozastavila, ale jinak jsem dost spokojená, že jsem se na to podívala.

★★★☆☆







10 komentářů:

  1. Hačiko je neskutečně dojemný, řvala jsem jak želva, ale je fakt, že u podobných filmů brečím snad pokaždé. Kořist určitě chci vidět, vypadá super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc u filmů nebrečím, ale teda Hačiko mne hrozně dostal. Jinak Kořist na horor je opravdu fajn. :)

      Vymazat
  2. Neznám ani jeden snímek. Tedy Resident Evil, znám první film, který jsem viděla už hodně dávno. Ale zombie raději už nesleduji :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, se zombie se to nesmí přehánět. :)

      Vymazat
  3. Ani jeden film jsem neviděla a asi se na ně ani nepodívám. :)) Jediné co by mě lákalo je Hačiko a na to jsem v poslední době ve špatném rozpoložení... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný, na Hačika je potřeba mít správnou náladu. :) Když tak uvidíš, zda se ti do něj bude pak chtít. :)

      Vymazat
  4. Hačikó, ježiš, u toho jsem řvala, jak to bylo smutný :(

    OdpovědětVymazat
  5. Viděla jsem jen Hačika. Ale ten film je hrozně silný a dojemný. Musím se na něj koukat jedině sama, protože brečím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se ti vůbec nedivím. Mě to dostalo hned, když jsem si uvědomila, jak to skončí a pak ten konec.

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.