Láska pod parou



Originální název: Scorched
Autor: J. Lynn
Rok vydání celosvětově: 2015
Nakladatelství: Baronet
Série: Frigid, 2. díl
Žánr: Erotické, Romantické
Počet stran: 296 stran
Obsah:
Vysokoškolačka Andrea většinu času neví, jestli chce Tannera políbit, nebo ho praštit. S tím svým svůdným pohledem a vypracovaným mužným tělem vypadá vážně sexy a často toho využívá. Andrea s Tannerem nedokážou společně strávit pár minut, aniž by se pohádali, ale její kamarádka Sydney soudí, že co se škádlívá, rádo se mívá.
Tanner si je vědom, že mají s Andreou dlouhý vztah plný přátelství i nenávisti, ale on chce od ní především lásku. Chce Andreu. Dnes i zítra. Čím víc ji však poznává, tím je mu jasnější, že Andrea má problém. Balancuje na hraně, a kdykoli se ji Tanner pokusí zachytit, proklouzne mu mezi prsty. Andree se život vymkl z rukou a nezáleží na tom, že jí chce Tanner pomoct, protože jakmile se vše rozpadne na kousíčky a ona padá ke dnu, zachránit se může jedině ona sama.

~~~

Po velmi, ale opravdu velmi dlouhé době jsem se pustila do posledního dílu série Frigid. První díl, Jako led, jsem přečetla už asi tak před rokem a teprve teď se mi to podařilo napravit. Navíc mohu být spokojená s tím, že mám dočtenou další sérii. Zatím se mi to tedy úspěšně daří.

Hned ze začátku vám povím, že Láska pod parou je mnohem lepší než Jako led. O dost více mě to bavilo, ale doporučuji vám, abyste nejdříve začali s prvním dílem, jelikož tento na to lehce navazuje, a pak by byla škoda, kdybyste začali tímto. A pokud nemáte rádi erotické scény, které se zde často vyskytují, tak tuto knihu klidně vynechejte, toť vše k mému varování.

Překvapivě jsem si natolik oblíbila Andreu, že mi jí sem tam bylo líto. A k tomu Tanner, kterého pak poznáte ještě lépe a navíc si ho též oblíbíte. Hlavně, když máte možnost vidět situaci z pohledů dvou hlavních postav. To pak víte, co si o tom každý z nich myslí. Sem tam jsem ale měla chuť s nimi trochu zatřást, aby se vzpamatovali, ale musím je pochválit, že se nakonec dokázali vzpamatovat.

„Tak necudné děvče. A on takový nemravný chlapec. Jste spolu opravdu strašně nemravní."

Pokud jste si oblíbili Kylera se Sydney, tak se i zde objeví. Ale převážně zde hrají druhé housle a jen je potkáte sem tam. Ale i tak bylo skvělé číst o těchto dvou osobách. Popravdě, když nad nimi takto přemýšlím, tak se mi krásně vybavuje jejich příběh, i přesto, že je to už dlouho, co jsem jej četla.

Popravdě na příběhu mě nejvíce šokoval blížící se konec. Opravdu jsem nic takového nečekala a přiznám se, že mě to trochu i dostalo. Ale za to, se to do knihy perfektně hodí a nedokážu si představit, že by tam mělo být něco jiného. Myslím, že díky tomuto mi tato kniha uvízne v paměti.

Určitě od této knihy nic neočekávejte a spíše si ji vezměte na nějaký ten den, kdy chcete lenošit a u knihy rovnou i vypnout. Prostě kniha, která je přímo zrozená pro odpočinek. Navíc se dá říci, že příběh není tak povrchní, jak se zprvu může zdát.


Co jsem tak procházela obálka, tak můžu říci, že ta česká obálka se mi moc nelíbí. Mnohem více mi přijde, že ke knize se hodí tato anglická obálka. Celou knihu pak skvěle vystihuje.

★★★☆☆

12 komentářů:

  1. Tohle je jeden z několika typů knížek, ke kterým si asi nikdy nenajdu cestu. Jak do příběhu, tak do obálky mě to prostě hned odrazuje:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto to chápu. Pro mě to nebýt druhý díl, tak by se mi do něj nechtělo už jen kvůli obálce. :D

      Vymazat
  2. Pamätám si ako som na podobných príbehoch jeden čas fičala :D Armentrout a jej tvorbu mám rada, ale táto séria mi nesadla. Absolútne netuším, že prečo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to vezmu, tak oproti ostatním příběhům je tato série mnohem slabší. Tak možná i proto. :D

      Vymazat
  3. Tak tento žánr moc nečtu, takže se s knihou asi mineme...
    nikidelfin.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel ani tahle kniha se nedostane do mého "chci si přečíst" seznamu. Vysloveně romantické příběhy nevyhledávám, ale pokud je to součástí nějaké fantasy a nejde o hlavní linku, nevadí mi to. Naopak - i takové knihy se objevují mezi mými srdcovkami. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vysloveně romantické vyhledávám jednou za čas, když na ně mám opravdu chuť. Ale ve fantasy to je pak ještě lepší. :)

      Vymazat
  5. Moc zajímavě provedená romantika :-) ani první díl ani tento jsem nečetla, nejsem moc na tyto romantické i když dřív jsem je četla jako vzteklá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky. Hlavně Lenka Lanczová byla hned na prvním seznamu. :D Teď už jsem ji leta nečetla. :D

      Vymazat
  6. Od autorky jsem četla knih hned několik a myslím, že v tomto žánru patří mezi jedny z nejlepších. Do každé knihy přidá i nějaké hlubší téma a následní i jakési ponaučení. :) Tuhle knihu jsem zatím nečetla, ale v budoucnu bych ráda.
    Souhlasím, že naše obálka není nic moc a ta anglická je mnohem lepší. Nepůsobí tak prvoplánově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím. Už jen díky těm hlubším tématům se mi dost líbila. Není to pak obyčejná romantická kniha. :)

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.