Enthuiny divácké zážitky - Září 2020

Zdravím čtenáři,
uplynul další měsíc a já Vám přináším divácké zážitky. Tentokrát jsou ohledně filmů o něco chudší. Převážně na filmy teď nebyla nálada, a když už, tak se podívalo na známé filmy, které jsem již několikrát viděla. Co vy? Co jste viděli za filmy?



Koralína a svět za tajnými dveřmi

Na tohle jsem byla už delší dobu zvědavá, ale jaksi jsem se k filmu nikdy nedostala, až teď. Popravdě, film se mi velice líbil a já si jeho příběh velice užila. Je mi jasné, že za pár let se na něj podívám znovu. Až tak moc se mi líbil.

★★★★☆





Projekt Power

Na tenhle film jsem narazila jen tak náhodou při hledání něčeho, na co bych se mohla podívat. Anotace mě zaujala, tak jsem jej nakonec zkusila. Překvapivě se mi docela líbil a utíkal poměrně rychle. Avšak mi nějak přišel průměrný a něco mi k tomu chybělo. Ale nevím co.

★★★☆☆




Borat

Tohle jsem pěknou řádku let chtěla vidět. Jen se dozvědět, co na tom všichni viděli, a proč to jednu chvíli bylo tak známé. Teď už vím, a jakožto, nevím, co na to říct. Taková absurdní komedie, u které jsem se místy cítila dost trapně, a bylo utrpení na to koukat. Jindy se ale člověk při tom zasmál.

★★★☆☆




Scoob!

Na tento film jsem se dost těšila od chvíle, co jsem zahlédla trailer. Nevím proč, ale měla jsem zafixované, že se bude jednat o jejich dětství. Bohužel, ale i tak začátek byl dobrý, než proběhla kritika jejich přátelství a pak to šlo do kopru. Na Scoobym jsem vyrostla a očekávala jsem, že záhady budou vysvětleny a nalezen padouch. Tohle byl jak další superhrdinský film. To nebyl Scooby. Hvězdička za tu jednu malou potvůrku. Ta na tom byla nejlepší.

★☆☆☆☆

Seriály


Hra o trůny

Tak a je to. Po pár letech jsem dokoukala tento seriál, který po sobě zanechal určité prázdno. Je mi jasný, že se na něj určitě podívám znovu. Až tak dobrý byl. Asi teď půjdu proti proudu, ale to zakončení se mi dost líbilo. A jsem s ním dost spokojená a nedokázala bych si představit to ukončit jinak. Hra o trůny stála za to zhlédnutí.

★★★★★

16 komentářů:

  1. Koralína je super, ale dětem bych ji asi nepustila :D Na Scooba jsem zvědavá, ale docela se bojím, také je to pro mě seriál dětství. A Hra o trůny, konec hrůza, na druhou stranu to nikdo nečekal a šokovalo to a o to asi jde.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad tě Scoob tolik nezklame jako mě. :)

      Vymazat
  2. neznam ani jedno, tedy krome serialu... ja ted naposledy koukala na Snezneho kluka a to bylo moc pekny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sněžného kluka znám a byl opravdu mco hezký. :)

      Vymazat
  3. vše jsem teda neviděla ale scoob se mi moc libil ja byla nez zas zavedli rousky v kine na Mulan a pecka sice animované se to nepodobá ale to mi vubec nevadilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Mulan se teprve chystám a teda jsem na ni hodně zvědavá. :)

      Vymazat
  4. Tak tentokrát jsem neviděla nic 😁 musím to napravit 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale nejdůležitější je, aby tě to bavilo. :D

      Vymazat
  5. Koralína je naprosto skvělá, jak film, tak i komiks. Doporučuji všem a koukám znova. GoT a Scoob jsou také skvělí, zbytek neznám. Ale já rozkoukala Půjčovna masa, tak snad tento měsíc bych už mohla dokoukat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad Půjčovnou masa jsem dost uvažovala, že bych mohla zkusit. :) Takže díky za připomenutí. :)

      Vymazat
  6. Hru o trůny jsem sledovala, ale jen ty první série, pak mě to nějak přestalo bavit. Koralínu jsem kdysi viděla, ale už si film moc nepamatuji, a zbytek z tvého seznamu filmů jsem neviděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to vezmu, tak zrovna ty první mi přišly o něco slabší než zbytek. Ale i tak jsem hlavně na to koukala, abych se dozvěděla konec, když jsem dočetla knížky. :D

      Vymazat
  7. Neviděla jsem ani jedno, ale Koralína mě zaujala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koralína je opravdu pěkný film. Místy hororvě laděn, ale stojí za to. :)

      Vymazat
  8. Som veľmi rada, že si ťa Koralína získala, patrí medzi moje srdcovky!♥♥♥
    Projekt Power...tak tento film som mala v hľadáčiku a ja som naň úplne zabudla! O.O Musím napraviť, som zvedavá, ako sa zapáči mne :)

    OdpovědětVymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.