Kouzelné sestry


Originální název: Sorelle, magiche sorelle
Autor:  Iginio Straffi
Rok vydání celosvětově: 2016
Nakladatelství: CooBoo
Série: Winx Girl series, 3. díl
Žánr: Dětské, Fantasy
Počet stran: 64 stran
Obsah:Flořina domovská planeta Linphea je v ohrožení, řítí se na ni ledové tornádo, které již léta nikdo nezažil. A aby toho nebylo málo, musí Flora řešit problémy se svou sestrou Medunkou, která se z roztomilé sestřičky změnila v drzý kvítek a stýká se se dvěma podivnými čarodějkami. Podaří se Floře zachránit celou planetu? A zvládne se přitom vypořádat i se sestrou?

~~~

Děti jsou snadno ovlivnitelné, a to platí i pro věk, kdy zjišťují sami sebe. Zvláště tady je to pořádným příkladem, kdy Medunka se naprosto změní a má radši jiné přátele a koníčky.

Ale jako povím vám, že měla dost pěkný styl jako drzá holčina. Fakt se mi líbil, jen to chování už ne. Kdyby si zachovala ten styl, bylo by to dobré.

Mohu říci, že z příběhu lze se trochu i poučit. Nebudu vám říkat přímo jaké, protože pak lze uhodnout jak to dopadne a to já nechci. Přece jen při recenzích se chci vyhnout jakýmkoliv spoilerům, kteréby mohly pokazit zážitek ze čtení. Abyste zjistili o jaké poučení se jedná, tak si musíte přečíst knihu.

Příběh mi celkově přišel průměrný a na větší hodnocení to opravdu nevidím. Zlatá střední cesta, kdy se nemusíte bát toho, že by vás to nebavilo. Protože určité části byly vskutku povedené.

★★★☆☆

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.