Kouzla víly tanečnice


Originální název: La magia della fata ballerina
Autor:  Iginio Straffi
Rok vydání celosvětově: 2017
Nakladatelství: CooBoo
Série: Winx Girl series, 1. díl
Žánr: Dětské, Fantasy
Počet stran: 64 stran
Obsah:
Další příběh ze světa Winx! Víly Winx si založily vlastní kapelu a čeká je první koncert. Taneční akademie Corix si přeje, aby zahrály na jejím večírku. Ale když víly dorazí na vzdálenou planetu, zjistí, že jejich hudba musí počkat. Celou školu někdo zaklel! Jaká děsivá čarodějnice by byla něčeho takového schopná? Přijdou víly na to, kdo za tím stojí, a zachrání všechny tanečnice?

~~~

Tyto víly snad umí naprosto všechno dokonale. Umí vařit, umí zpívat, kouzlit, co ještě dalšího? Ale převážně musím brát potaz, že je to opravdu pro děti a menší maraton s těmito knihami mi z toho pomalu vytváří Mary Sue postavy.

Tentokrát se přesouváme na jinou planetu, kde vznikne menší šok. Popravdě zpočátku jsem typovala hned pachatele a byla jsem si jím dost jistá, jenže mě nakonec překvapili tím, že pachatel byl nakonec někdo jiný. Což dávám knize za to bonusové body.

Nemáme tu přímo jen v popředí jednu vílu, ale rovnou všechny, takže každá si užije své slávy na výslunní. A víceméně je to vidět i v obrázcích, které se v knize vyskytují. Většinou na nich je naše skupina víl.

Opět hodnotím průměrem, ale kdyby šly dát i poloviční hvězdičky, tak bych je tentokrát použila. Na víc to nevidím a na míň to rozhodně ohodnotit nemohu.

★★★☆☆

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.