Enthuiny divácké zážitky - Květen 2018


Salón krásy
Průměrný film, u kterého dokážu vypnout a odpočívat. Už několikrát jsem jej viděla a nevadí mi se na něj znovu a znovu podívat. Jenže tentokrát mi trochu vadil konec, popravdě čekala jsem, že to skončí jinak. Přišlo mi, že to potřebovalo trochu dotáhnout.

★★★☆☆

 




Jakubův žebřík
Tak na  tohle se hodí jen jedno slovo, a to divný. Celý příběh mi přišel naprosto divný. Bohužel mne ani nějak extra nebavil. Navíc mi nedával zpočátku smysl, co jak k čemu patří. Zda se mu to zdá či ne, alespoň to konec vysvětlil no.

★★☆☆☆

 



 
Black Panther
Konečně jsem jej mohla vidět a jako mohu říct, že se mi dost líbil. Na Marvel mi to přišlo dost netypické, přece jen moc té nadpřirozenosti se v tomto dílku neobjevilo. Možná je to i tím, že se mi to líbilo. Příběh byl dosti povedený a soundtrack? Naprosto skvělý.

★★★★☆





 
Fargo
Bylo mi to doporučeno a já jej díky tomu viděla. Musím říct, že to bylo nakonec vcelku zajímavé a že je to na motivy skutečné události. Kdo by řekl, že tohle se mohlo stát? Blížící se konec jsem čekala trošku jinak, ale tento mě nakonec mile překvapil.
Ten plakát je naprosto boží.

★★★★☆





 
Špunti na vodě
Po velmi dlouhé době jsem se rozhodla, že bych se mohla podívat na rodinnou komedii. Bohužel jsem se při celém příběhu moc nezasmála a nepřišlo mi to ani nějak zajímavé. Kdybych jen z toho měla něco zažít, věřím, že by mě brzo trefilo. 

★☆☆☆☆

 




Deadpool 2
Přistupovala jsem k němu s vysokým očekáváním a dokonce mé očekávání bylo i překonáno. Vtipné hlášky, které rozhodně pobaví, a stejně tak narážky na ostatní filmy. Trošku jsem ale očekávala, že mi Russel bude vadit, ale to se naštěstí nestalo. Stejně ze všech přítomných mi přišla Domino s její „super schopností“.

★★★★★

 



 
Největší showman
Už delší dobu jsem o tomto filmu věděla a přála jsem si na něj podívat, jenže jsem na název nemohla vzpomenout, až jsem na to nakonec narazila. Trailery mne velice navnadily, že to bude opravdu famózní a povedené. Jenže jsem nakonec obdržela něco, co jsem neočekávala. Něco, čeho jsem si myslela, že tam bude méně. Takže nakonec jsem v celku z toho filmu zklamaná.

★★★☆☆



Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.