Top 10 červencové knižní novinky

Kdo by řekl, že tak rychle uteče měsíc a já budu vytvářet nový článek s Top 10? Tímto tempem se pomalu ani nenaděju a za chvíli budu psát další článek se srpnovými novinkami.

Při vybírání deseti knih jsem narazila na menší problém s tím, že jsem se obávala, že všech deset knih nenaleznu, protože většina vycházejících knih mě svým obsahem nezaujala. Naštěstí jsem ale těch deset knih nalezla a zde vám dávám můj Top 10 seznam knih.


Čtvrtý rubín - James R. Hannibal
Třináctý odstavec - 2. díl

Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 312
Datum vydání: 31. 7. 2018

Od okamžiku, kdy Jack Buckles objevil pod legendární Baker Street sídlo tajné detektivní organizace, uběhl jeden rok. Jeho otec stále leží v kómatu a nic není jako dřív. Pak ale začnou Jacka podezírat z krádeže prastarého drahokamu – Rubínu černého prince. Jednoho ze tří prokletých rubínů, které přináší znalosti, loajalitu a vládu nad národy tomu, kdo je ovládá. Jack a Gwen musí najít skutečného zloděje a rubíny před zneužitím zachránit. 
 



 
Drtič - Alan Jacobson
Karen Vailová - 2. díl

Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 440
Datum vydání: 10. 7. 2018

V příběhu, navazujícím na vynikající bestseller Sedmá oběť, se Karen Vailová vydává do vinařské oblasti Napa Valley, kde řádí sériový vrah, který zanechává své oběti s rozdrcenými průdušnicemi ve vinných sklepech. Když se však Drtič dozví, že se k mordpartě připojila profilovačka FBI, probudí v něm takový projev pozornosti novou smělost a uvede do pohybu plán, který obrátí vzhůru nohama celé město – i speciální policejní tým. Ačkoliv nenadálý zlom v případu pomůže Vailové zjistit totožnost vraha, cítí, že něco není, jak má být. Jestli na to včas nepřijde, následky budou nedozírné.

 

Ďáblův podíl - J. R. Ward
Králové bourbonu - 3. díl

Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 400
Datum vydání: 18. 7. 2018

Zpočátku se smrt Williama Baldwinea jeví jako sebevražda, ale při následném vyšetřování stopy neomylně vedou k jeho nejstaršímu synovi a zapřisáhlému nepříteli, Edwardovi. Ten se pod tíhou důkazů přiznává k otcovraždě a končí za mřížemi. Ve vazbě však netruchlí nad rozpadem své rodiny, ani nad ztrátou svobody, ale vyčítá si, že ublížil ženě, kterou miluje.
Řízení rodinné firmy a řešení neutěšených finančních poměrů připadne nejmladšímu Wiliamovu synovi Laneovi. Spolu se svou snoubenkou Lizzie Kingovou je přesvědčený, že Edward někoho kryje, a při snaze dokázat bratrovu nevinu odhalí jak zdrcující pravdu, tak ohromující fakta.(zkráceno)

 

Nenadálá láska - Barbara Cartland

Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 136
Datum vydání: 10. 7. 2018

Ravině Ashleyové leží svět u nohou. Je mladá, krásná a šťastná. Její zámožní rodiče o ni po všech stránkách pečují a v Londýně neexistuje mladík, který by se nesnažil získat její srdce.
Když Ravinini rodiče musí odcestovat do zahraničí, dívka odjíždí na rodinné venkovské sídlo, kde na ni čeká její sestřenice Dulcie. Záhy se o její city začne ucházet sir Michael Moore, Ravina je však pevně rozhodnutá, že se neodevzdá nikomu jinému než muži, do něhož se zamiluje celým svým srdcem i duší. Pak se však znovu objeví sir Richard. Proč se tak snaží být neustále v její
společnosti? Skrývá snad hrozivé tajemství? (zkráceno)


Padlý dědic - Erin Watt
Royalové - 4. díl

Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 464
Datum vydání: 25. 7. 2018

Easton Royal je bohatý, chytrý a sexy. Jediné, po čem v životě touží, je bavit se. Následky svých činů nikdy nedomýšlí, protože ani nemusí. Dokud se neobjeví Hartley Wrightová, která jeho bezstarostným životem otřese. Je jediná, která ho odmítla, přestože ji přitahuje. Easton se v ní nevyzná, a tím spíš jí nedokáže odolat. Hartley o něj nemá zájem. Tvrdí, že by měl nejdřív dospět. Možná má pravdu. Výčitky. Pravidla. Nepřátelé. Poprvé v životě Eastonovi jméno Royalů k ničemu není. A brzy zjistí, že čím výš začínáte, tím tvrději můžete spadnout. Kniha obsahuje i bonusovou novelu Poskvrněná koruna.

 

Popelčiny střevíčky - Trisha Ashley

Nakladatelství: Motto
Počet stran: 440
Datum vydání: 24. 7. 2018

Tansy zdědí tetiččin obchod s botami v malebném anglickém městečku a promění ho v Popelčiny střevíčky – místo, kde si každá nastávající nevěsta přijde na své!
Úspěch obchůdku je pro ni jedinou radostí od chvíle, kdy zjistila, že její snoubenec asi nebude ten pravý. Na náladě jí nepřidávají ani napjaté rodinné vztahy a mrzoutský soused, herec Ivo Hawksley, kterému vadí ruch v obchodě. Brzy ale zjistí, že toho mají s Tansy společného víc, než si oba mysleli…




Poslední tango v Havaně - František Kotleta

Nakladatelství: Epocha
Počet stran: 320
Datum vydání: 31. 7. 2018

 Další volné pokračování jednoho z nejprodávanějších titulů Františka Kotlety, a to knihy Příliš dlouhá swingers party, na kterou loni úspěšně navázala publikace Velké problémy v Malém Vietnamu.
Tomáš Kosek znovu řeší netradiční případy spojené s magií, démony a děsivými artefakty, které jsou nejen plné napětí, ale i sexu.





Romeo & ... Jak se ta holka jmenuje? - Shani Petroff

Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 208
Datum vydání: 26. 7. 2018

Amanda alias Julie by si rozhodně nenechala ujít příležitost vystoupit na jevišti. Proto si Emily myslí, že přihlásit se jako záskok je naprosto bezpečné. Na zkouškách školního představení bude nablízku Timovi alias Romeovi alias nejskvělejšímu klukovi ze školy. Navíc získá body do školního hodnocení.
Jenže Amanda skončí v nemocnici a Emily je nucena odehrát představení místo ní. Sice s chlapcem svých snů po boku, ale naprosto nepřipravená…





Single na Manhattanu - Amanda Stauffer 

Nakladatelství: XYZ
Počet stran: 384
Datum vydání: 26. 7. 2018

 Alison chce pravou lásku, ne flirt na jednu noc. Myslela, že toho pravého už našla, ale místo toho je poprvé od střední školy single a nemá ponětí, co si počít. Kde se seznámit? Jak má vlastně první rande probíhat? Stačí pár drinků, asistence kamarádky, jeden klik a dobrodružství na online seznamce začíná. Najde Alison ve světě mobilních aplikací správného adepta na houpání? Muže, se kterým bude chtít zestárnout… a společně se houpat na verandě?




Z ohně a papíru - Rachel Caine
Velká knihovna - 2. díl

Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 368
Datum vydání: 26. 7. 2018

 Jess Brightwell už zjistil, že velkolepá sláva Velké knihovny je jen iluze, která maskuje temnotu a zlo. Jeho život se nenávratně změnil. Musí v Knihovně sloužit jako voják, přišel o nejlepšího kamaráda, a dívka, kterou miluje, má navždy zůstat zavřená v Železné věži.
Jess a jeho spojenci se však nehodlají vzdát a vydávají se na záchrannou misi. Londýn je v plamenech a na Jesse čeká těžká volba. Na čí stranu se přidá?

Žádné komentáře:

Okomentovat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.