Enthuiny divácké zážitky - Září 2018

Zdravím čtenáři,
měsíc září mi poměrně rychle utekl a já se teď ohlížím na uplynulý měsíc. Vždyť ještě před chvílí byl začátek září a teď už je říjen? No, pomalu mi začíná škola, takže jsem naprosto zvědavá, jaké to bude a zda mě to bude bavit.  Za pár dní uvidím, co si o všem myslím.

Vraťme se opět k filmům. Září mi nezačalo moc dobře a stejně tak špatně skončilo. Naštěstí se asi uprostřed měsíce objevila světlá chvilka v podobě anime, které mě naprosto uchvátilo. Pobavila jsem se a bylo mi i smutno. Takže jestli máte rádi tento žánr, klidně se do filmu vrhněte. Doporučuji!

A jen tak na okraj v tomto odstavečku něco málo o mých seriálech. Narazila jsem na nový seriál, co jsem začala sledovat, Disenchantment, a zatím je to docela dobré. Dále jsem pokročila ve Vikinzích a v Rickovi a Mortym, u obou jsem se dostala do druhé série. Gotham se mi téže drží na druhé sérii. A jediný na co čekám je Walking Dead, doufám, že devátá série bude lepší jak osmá.

No, jak jste na tom vy s filmy a seriály? Viděli jste něco ze zmíněných filmů a seriálů?


 
Věčně tvá nevěrná
Ani nevím, co přímo k tomu mám říci. Rozhodně se našly chvíle plné trapnosti, kdy jsem nad konáním hrdinů jen zoufale kroutila hlavou. Hlavně jsem si říkala, zda to myslí vážně. Bohužel, mysleli. Pokud možno, vyvarujte se tomuto filmu.

★☆☆☆☆






 
Od soumraku do úsvitu
Tohle bylo něco. Ze všech postav jsem si ani nikoho neoblíbila, na konci to vypadalo jen na pár lidí z klubu Titty Twister. Celkově mi tam přišli všichni divní se svým chováním. Měla jsem co dělat, abych jej dokoukala, ale nakonec jsem to zvládla a poslední půlhodina filmu byla pro mě zajímavá. Zbytek už tolik ne.

★★☆☆☆



 

Všechno nebo nic
Taková příjemná česká komedie, u které si i člověk odpočine. Vyskytuje se zrovna v milém prostředí, ve kterém se nachází knihy. Sem tam ovšem nad hrdinkou budete lomit rukami a nechápat její chování. Ale musí se to zas na jednu stranu brát tak, že díky ní se posouváme v ději. Strávila jsem s filmem příjemný večer.

★★★☆☆




 
Kimi no na wa
Tohle bylo naprosto dechberoucí. Zbožňuji grafiku, která se v anime vyskytuje, zejména ta, která se týká scenérií. Navíc k tomu podařený příběh a já jsem naprosto spokojená. Hodně mi film připomínal 5 Centimetres per Second, ale určitých věcech byl jiný. A popravdě, jsem velmi spokojená, že jsem jej viděla. Nejvíce jsem se kochala nádhernou scenérií. 

★★★★★





Po čem muži touží
Pohodová komedie, při který se dá pěkně zasmát a uvolnit se. Jen bych řekla, že je to převážně ženská komedie. Přece jen ohlédnu-li se na to, kolik lidí bylo se mnou v kině, tak převažovaly ženy. Takže jestli se chcete odreagovat, vřele doporučuji.

★★★☆☆




 
Vadí nevadí
Naslepo jsem si vybrala tento horor z jednoho časopisu, že bych jej jen tak mohla zkusit. Má očekávání tedy nebyla vysoká a dá se říci, že jsem s hororem docela spokojená. Je zajímavě podán a dokáže zabavit s tím, že jste zvědaví, jak to nakonec dopadne. Takže, truth or dare?

★★★☆☆




 
Vražedná terapie
Tento film mi byl doporučen, jenže mě vůbec nechytil a nebavilo mě to. Údajné mrazení v zádech se u mne nevyskytlo a doufala jsem, že to brzy skončí. Navíc k tomu moc nedodal český dabing, který se opravdu nepovedl. O důvod víc proč sledovat filmy v originálním znění. 

★★☆☆☆

 

4 komentáře:

  1. Znam jen Od soumraku do usvitu... A to jsem tenkrat ani nevedela, do ceho jdu, jsem si necetla anoraci a vybrala si to jen podle hercu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla připravena jen trochu. Zrovna tento film mi byl doporučen, když mám ráda ty upíry, ale jaksi ti upíři nebyli podle mých představ. :D

      Vymazat
  2. Žádný z filmů z tvého seznamu jsem neviděla, českým filmům moc neholduju, ale už nějakou dobu se chystám kouknout na Truth or Dare, ale slyšela jsem, že je to spíš strašidelnější komedie než horor :D Přece jen z traileru a z těch výrazů mi to přišlo spíš komický :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že to horor není. Vůbec jsem se u toho tedy nebála. :D

      Vymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.