Enthuiny divácké zážitky - červenec 2021

 Zdravím čtenáři,
uplynul další měsíc a já přináším divácké zážitky. Co jsem tak koukala, tak žánr, který jsem sledovala, byl dost různorodý. Ale trošičku zde převládl horor díky Ulici strachu. Ještě mám v plánu se podívat na třetí část, která mě hodně láká. Hlavně se dozvědět, jak to všechno začalo.
Co jste viděli vy?
 
 
 
 
Princezna zakletá v čase
O této pohádce jsem hodně slyšela, že je moc hezká. Trošku jsem se k ní stavěla skepticky, jelikož poslední dobou mě české pohádky moc nebavily. Ale toto je výjimkou, jedná se o opravdu moc pěkně pojatou pohádku, avšak pojetí uvěznění v čase a jeho provedení, bylo naprosto perfektní. Už párkrát jsem se s tímto tématem setkala a mínusem pak bylo, že některé věci se neustále opakovaly, až to bylo nudné. Tuto pohádku vřele doporučuji.

★★★★★

 
 
 
Ulice strachu 1994
Tohle bylo něco, hned na začátku mě to překvapilo, že umírání bylo na začátku filmu. Ale musím uznat, že příběh je hodně zajímavý a diváka zaujme. Trošku mě dostal konec, jelikož ten skončil otevřeně a láká hned na puštění další části.

★★★★☆

 
 
 
 
 
 
 
 
Ulice strachu 1978
Fascinovalo mě, že se film vrací do minulosti. Pro mě to je trochu nezvyk, jelikož jsem zvyklá, že to začíná minulostí a jde až po současnost. Upřímně tato druhá část mě mnohem více bavila než jednotka. Přišlo mi to o něco strašidelnější. Ačkoli jsem věděla, jak to skončí, díky předchozímu filmu, i tak to bylo napínavé. Tuto filmovou sérii doporučuji.

★★★★☆

 
 
 
 
 
 
Borat 2
Tohle byla opět šílená blbost. U některých scén jsem se pobavila, kterých avšak nebylo hodně. Spíše jsem převážně po celou dobu filmu kroutila hlavou nad tím, jak je to možné. A dokonce některé scény byly dost nechutné. Jakožto těm, kterým se líbil první Borat, tak věřím, že i dvojka se bude líbit.

★★☆☆☆







 
Bábovky
Popravdě ani nevím, co na to říci. Hodně komplikovaný a zamotaný příběh. Ohledně jedné postavy jsem měla trošku problém ji rozpoznat, jak měnila paruky, a pak jsem ještě chvíli přemýšlela nad její minulostí. Jakožto líbilo se mi to, ale stále mě udivuje některé jejich chování. 

★★★★☆

8 komentářů:

  1. českou pohádku jsem viděla a také se mi líbila :) je to něco jiného, ale krásného :) nic jiného ze seznamu jsem neviděla a ani neznám :) ale ty horory mě lákají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ulici strachu vřele doporučuji. Po dlouhé době fakt povodené horory. :)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že tě Princezna zakletá v čase zaujala! Taky mě dost mile překvapila a pak jsem ji doporučovala široko daleko (včetně blogu), protože takhle dobrou českou pohádku jsem nečekala :D Zbytek jsem neviděla, Ulici strachu si ukládám, na to bych celkem i koukla někdy.

    kulturnicek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, takhle dobrou českou pohádku jsem dlouho neviděla. :)

      Vymazat
  3. Na Bábovky a Princeznu zakletou v čase bych se také ráda podívala. :))

    OdpovědětVymazat

© Enthusiasm For Books
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.